Logo

DANSEREISER - dansereiser.no

Kom og Dans har i mange år organisert attraktive reise- og ferieopplegg for folk flest, med dans som aktivitetstilbud og sosialt bindeledd. Vi velger reisemål både nært og fjernt, og fra tidligere kan nevnes Kina, USA, Cuba, Karibia, Mallorca, Malta, Kreta, Tyrkia, Island, Danmark m.fl.

Vi legger vekt på tilbud egnet for folk i ulik alder, og at man skal kunne reise som enslig, par, familie eller gruppe. Dansen skal være inkluderende for alle, og benyttes gjerne som kulturutveklsing med lokalbefolkning der vi ferdes.

Les mer hvordan vi gjennomfører våre turer, og finn en kontaktperson i nærheten av der du bor!


Kommende turer med Kom og Dans

Her følger liste over kommende reiser, noe for en hver smak. Merk deg at turene er populære, og blir gjerne bortimot fulltegnet tidlig. Sjekk det du har interesse av her:

Vinterdans på Pers Hotell 1.-4. mars 2018
Vi ønsker nok en gang velkommen til supertrivelig dansehelg på vinterfjellet. Mer info kommer - hold av datoene!

Sydendans i Calpe, Spania - mai 2018
Med en rekke band og topp instruktører fra inn- og utland. Velkommen til sol, sommer og dans på Costa Blanca våren 2018.

Alle interesserte kan delta - ikke bare for dansere:
Merk deg at våre turer ikke er bare for de som danser hos Kom og Dans. Her er alle interesserte velkommen - om du danser eller ikke danser. Med en positiv innstilling og noe interesse for dans og musikk, vil du mest sannsynlig trives og ha det riktig hyggelig på våre turopplegg. Folk som har reist med oss, sybes ofte at de fikk svært mye igjen for pengene. Ta kontakt hvis du er interessert!

Kontakt:
Kontaktinformasjon finner du på side for hver enkelt tur. Vi benytter også ofte kontaktpersoner rundt i våre lokale dansemiljøer, og som er kjent med våre turopplegg, slik at det skal føles mer nært og trygt å begi seg med på turer som kan gå langt avgårde. Finn en kontaktperson i nærheten av der du bor!


Motta nyhetsbrev fra Kom og Dans

Vi sender jevnlig ut nyttig informasjon om våre kurs, fester, arrangementer og reiser. Registrer deg her for å motta våre spennende nyhetsbrev...