Logo
Tur til kontrastfylte Japan - November 2018

Kom og Dans ønsker i samarbeid med Escape travel velkommen med på en fantastisk reise til kontrastfylte Japan. Her går det historiske og moderne hånd i hånd, og i løpet av en grunnpakke på 8 dager (med mulighet for ulike tilvalg og forlengelser) får du oppleve en rekke høydepunkter i dette unike landet. Prosjektansvarlig og reiseleder for Kom og Dans er Amund Storsveen. 

GRUNNPAKKEN koster NOK 25.395 i delt dobbeltrom med avreise fra Oslo. Det blir evt. et pristillegg for utreise fra andre byer. Skriv i kommentarfeltet ved påmelding hvis du har ønske om tilslutning fra andre byer i Norge eller Norden (Bergen er lagt inn som altiernativ på enkelte turvalg). Grunnpakken består av en 8 dagers tur med følgende høydepunkter:

  • Fredag 16. november 2018. Avreise.
  • Lørdag 17. november 2018. Ankomst Tokyo. Sightseeing. Asakusa-distriktet. Keiserpalasset. Obervasjonsdekket til Tokyo Government Office Building. Mulighet for t-bane-tur til Ginza eller Ahihabara.
  • Søndag 18. november 2018. Tokyo. Frokost. Sightseeing. Meiji Jungu og dynastiets historie. Omotesando-avenyen og shopping. Felles lunch. Ettermiddagen til fri disposisjon.
  • Mandag 19. november 2018. Tokyo. Frokost. Dagen til fri disposisjon. Vi kommer med forslag til aktuelle gjøremål. Felles middag i nærheten av hotellet.
  • Tirsdag 20. november 2018. Tokyo. Frokost. Frivillig utflukt eller dagen til disposisjon. Dansefest med japanere på kveldstid under planlegging!
  • Onsdag 21. november 2018. Tokyo-Hakone-Kyoto. Frokost og utsjekk. Busstur til Hakone og foten av Fujifjellet.  Lunch på lokal restaurant. Cruise på sjøen fra Kohiri til Hakone-en. Mulighet for å ta taubanen. Videre med Shinkansen, hurtigtog fra Mishima til Kyoto.
  • Torsdag 22. november 2018. Kyoto. Frokost. Heldags sightseeing i Kyoto med templer, paviljonger, historie og kultur. Felles lunch.
  • Fredag 23. november 2018. Frokost. Buss til Osaka og hjemreise. Vi ankommer Europa på kveldstid samme dag.

Ønsker du å tilbringe enda mer tid i Japan, har vi satt sammen to tilleggspakker.

TILLEGGSPAKKE KYOTO OG OSAKA

For de som ønsker å forlenge oppholdet med 3 netter, har vi satt sammen en tilleggspakke med Kyoto, Nara og Osaka. Her er det også mulig å få med seg en dagsutflukt til Hiroshima. Retur fra Osaka til Europa mandag 26/11.

TILLEGGSPAKKE TAJIMI OG LINE DANCE-WEEKEND

For de som ønsker å forlenge oppholdet i Japan, kan vi også tilby en eksotisk LINE DANCE WEEKEND i Tajimi med blant annet verdenskjente Jo Thompson Szymanski og Scott Blevins. Vi reiser til Tajimi fredag 23/11, og bor 3 netter på arrangementshotellet. Retur fra Nagoya til Europa mandag 26/11. NB! I påmeldingsskjemaet til Escape står det kun Oslo som mulig utreiseby. Skriv i kommentarfeltet hvis du har ønske om tilslutning fra annen by!

Les mer om turen, se generelle reisevilkår, flere detaljer om innhold og tilvalg, priser og påmelding på escape.no/reiser/kontrastfylte-japan-med-kom-og-dans/.