Logo
AR HOTELS AND RESORTS Sydendans Calpe

Vi bor på det flotte anlegget tilhørende AR Hotels and Resorts. Velg mellom

  • AR Diamante Beach Hotel 4*
  • Roca Esmeralda Hotel 3*
  • Esmeralda Suites leilighetshotell.
  • Ambar Beach leilighetshotell

Hele anlegget ligger samlet i Calpe (Costa Blanca), ca. en times kjøretur nord for Alicante i Spania.

Hotellanlegget har fantastiske forhold med flotte dansesaler og kort vei til stranda. Merk at hotellprisene inkluderer halv- eller helpensjon (dette kan også kjøpes som et tillegg i leilighetene).

Hovedhotellet AR Diamante Beach har bare hotellrom med pensjon - hel eller halv. Det er her alle kurs og fester foregår. Stort bassengområde, utleie av badehåndklær, buffetrestaurant og liten gourmetrestaurant, stor spa avdeling i kjelleren med innholdsrik spameny, treningsrom for gjestene.
Dersom noen reiser som gruppe, er det enkelt å få arrangert «langbord» og avdelinger i spisesalene for gruppa - så alle kan spise sammen om de vil.

Mellomklassehotellet Roca Esmeralda ligger nærmest stranda - et hotell med god standard, halv- / helpensjon og forskjellige kategorier rom. Restaurant, bassengområde, resepsjon, treningssenter.

Rimeligste pris er høyhusblokka Esmeralda Suites, med leiligheter hvor en kan stelle mat selv, men benytte basseng eller hel/halvpensjon på hovedhotellet. Dette er et prisgunstig tilbud. Det er ingen resepsjon i leilighetsblokka, men uteareale med basseng. Pensjon kan kjøpes på de andre hotellene. Hver leilighet har vaskemaskin. Oppredde senger når en kommer, men ellers utover må en vaske/stelle selv. (at det er en høyhusblokk uten resepsjon, kan en ikke gjøre noe med - men prisen er til gjengjeld supergunstig!)


Rimeligste pris også på Ambar Beach Apartments, med leiligheter hvor en kan stelle mat selv. 2 basseng for voksne og ett for barn. Du kan kjøpe til hel/halvpensjon på hovedhotellet. Dette er et prisgunstig tilbud. Det er ingen resepsjon i leilighetsblokka. Bygget ligger vegg i vegg med Diamante Beach, hovedhotellet hvor "alt" foregår!