Logo
PRISER OG BOOKING Sydendans Calpe

På Sydendansen kan du selv velge reiselengde (minimum 5 netter). Vær en uke eller to - eller kanskje det passer best med en langhelg? Tilpass gjerne reiselengden ut ifra når du får rimelig flybillett fra ditt hjemsted.

Hotellet leverer overnatting og arrangement samt transfer, for de som ønsker det. 

  • Påmeldingavgift (sign up fee) 32 euro pr. person (ikke refunderbar)
  • Transfer 40 euro t/r

I prisoversikten nedenfor ser du først kolonnen for hotellprisen. Hotellprisen multipliserer du med antall netter du ønsker å være. Deretter legges det til påmeldingsavgift og transfer*. Til høyre i prisoversikten er ferdig utregnede priseksempler på 5 netter, 1 uke og 2 uker.

Klikk her for prisoversikt i EURO - Sydendans Mai 2019
1 Euro = 9,50 NOK / 10,25 SEK pr. 08.JUN.18

Det er også mulig å bestille leilighet for 1 eller 3 personer. Klikk deg inn på bookinglinken og oppgi antall personer, så får du en pris direkte fra bookingsystemet til hotellet.

Hotellet tar forbehold om minimum 7 personer for å gjennomføre transfer til oppgitt pris for fly som ankommer eller går mellom midtnatt og kl. 0900. Blir det færre enn 7 på en gitt transfer, vil det kunne bli en noe høyere pris pr. person.

*) Hvis du ikke ønsker transfer, vil du få tilbakebetalt 40 euro fra hotellet. Send en epost til reservas@galaxtur.com med ditt bookingnummer.

Et depositum på 25% av totalsummen betales til hotellet med kredittkort eller bankoverføring ved bestilling. Deretter utsteder hotellet en bookingbekreftelse. Det resterende beløpet betales til hotellet senest 40 dager før ankomst. Velger du å betale med bankoverføring, vil hotellet kontakte deg via epost med opplysninger om overføringen. NB! Én booking pr. rom. Skal du bestille 3 rom, må du foreta tre bookinger. Skal du dele rom med noen, må dere avtale dere i mellom hvem som booker og betaler rommet. Bestiller du når det er mindre enn 40 dager igjen til arrangementsstart, må hele beløpet med betales med kredittkort.

Vi gjør oppmerksom på at arrangementet er et samarbeid mellom Kom og Dans og hotellet. Blir arrangementet fullt, så er det kun hotellets gjester som er innbooket på vårt arrangement, som har adgang. Er det ledig plass, vil de som bor utenfor hotellet kunne betale seg inn til 50 euro pr. person pr. dag ved henvendelse i resepsjonen. Det er ikke mulig å betale for enkeltkurs/fester - kun dagsbillett.

NB! Forbehold om trykkfeil og endringer. Det er de til en hver tid gjeldende prisene fra hotellet som gjelder. Prisendringer kan komme hvis gruppereservasjonen til Kom og Dans overskrides. Dobbeltsjekk prisen ved booking.


Framgangsmåte for bestilling

Dette er ikke en pakketur, slik vi har hatt tidligere med charteroperatører. Avtalen vår med hotellet muliggjør at du selv kan bestille reisetid med fly når det passer deg, og hvor du finner rimelige priser. På hotellet velger du antall netter og prisklasse selv. Du er selv kunde av hotell og flyselskap.

Dersom du ønsker en pakkereise, kan et reisebyrå hjelpe deg med dette. Se nedenfor.

BESTILL HOTELL via vår link til hotellets bookingsystem:

For å få våre svært gode avtalepriser, booker du rom/leilighet via følgende link:

https://komogdans.ar-hotels.com

Totalprisen fra hotellet inkluderer rom (med evt. pensjon) og arrangement, påmeldingsavgift til Kom og Dans samt transfer fra flyplassen i Alicante til Calpe t/r.

Vær oppmerksom på følgende:

  • 1 rom/leilighet pr. booking. Skal du booke flere rom, må du foreta flere bookinger.
  • Telefonnummer oppgis med landskode (+47/+46…)
  • Du kan velge å betale med kredittkort eller overføring via bank. Velger du kredittkort, så overføres du til en side med spansk tekst. Velg her ønsket språk fra listen øverst til høyre på skjermen.
  • NB! Hvis du velger å betale 25% depositum med kredittkort, og også ønsker å betale det resterende med kredittkort, så må du ringe hotellet med kredittkortinfo. Alternativt kan du betale med banktransfer, eller hele beløpet med kredittkort ved bestilling.
  • TRANSFER: I tillegg til hotellbookingen, må du også fylle ut et egen skjema med informasjon om dine flyavganger. Dette skjemaet finner du ca. midt på på hotellets bookingside (rull ned fra toppen, hvor du finner skjemaet for booking av rom).
  • Hvis du er en del av et TEAM, oppgis teamnavn i skjemaet for bestilling av transfer. Det er kun de som oppgir teamnavn her, som teller med i teamet.

KJØP FLYBILLETT

Du bestiller selv fly, og velger selskap etter hva som passer for deg. Velg fly til Alicante flyplass (ALC). Aktuelle flyselskaper:

Norwegian - www.norwegian.com
SAS - www.sas.nowww.sas.sewww.sas.dk
Ryanair - www.ryanair.com


Hjelp til flybooking

Hvis du synes det er vanskelig å booke fly selv, har vi en spesialavtale med Ticket Feriereiser på Hamar. Ta kontakt på hamar@ticket.no. De tar ikke noe gebyr for å booke flyreisen. PS! Velger du å reise med Norwegian, får du to kolli inkludert i flyprisen hos Ticket.


Booking av pakkereise via reisebyrå

DU KAN OGSÅ FÅ HJELP AV ET REISEBYRÅ TIL Å BESTILLE EN PAKKEREISE. Vi har inngått en avtale med HRG Nordic/Bennett Ferie, som for kr. 500 booker alt for deg (fly og hotell/arrangement). Ønsker du å benytte dette tilbudet, så ta kontakt med Ruth Janne på HRG Nordic/Bennett Ferie, tlf. 70019071 eller e-post ruth-janne.bruksas@hrgworldwide.com.


Reiseforsikring

Alle som reiser på våre utenlandsarrangementer, må ha gyldig reiseforsikring. Har du ikke dette fra før, kan vi anbefale www.europeiske.no.