Logo
Sydendans Calpe, Spania - Mai 2017

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til ny Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante. Sydendansen i 2017 starter med tilreise fra torsdag 4. mai, og går over drøyt 2 uker. Det blir fullt opplegg fram til søndag 21. mai. Vi gleder oss til å ta imot kjempemange danseglade fra både Norge, Sverige, Danmark og resten av Europa!

Orkestre: STREAPLERS - CADILLAC KINGS - TIGLAR - PILEBOS

Dansestiler:   SWING - BUGG - LINEDANCE - WEST COAST SWING - ANDRE DANSEFORMER

Instruktører fra NORGE - SVERIGE - ISLAND - ENGLAND - NEDERLAND og flere

Om Sydendansen | Program | Hotell | Priser og booking | Andalucia

SISTE NYTT! Klikk her for å lese nyhetsbrev fra 24/3-17.

Ved spørsmål kontakt Ingun på reiser@komogdans.no eller telefon 959 71 491 (etter kl. 16).

Priseksempel pr. person for 1 uke/7 netter: NOK 3 460,-
I leilighet for 2 personer - inkludert alle kurs/fester og transfer!


TEAM

Dann TEAM - og få en billigere reise!

Du kan være kontaktperson for turen. Ta med dine venner, og spre informasjon om turen i ditt dansemiljø. Alle team hjelper prosjektet med markedsføring - og gir DEG en rimeligere tur!

Dere kan gjerne utpeke en person i teamet som hjelper de andre med fly- og hotellbestillingen. Det er også mulig å gå til et reisebyrå og få hjelp til å sette sammen pakken der, hvis dere ikke ønsker å gjøre dette selv - se mer info under priser og booking.

Dann et team, og få NOK1000 / SEK 1000 / DKK 850 / EUR 100 i kickback for hver 5. fullt betalende voksen du får med (du teller ikke selv med i ditt eget team). Meld inn teamet ditt med navn, team-navn og kontonummer til reiser@komogdans.no. Du må be alle du rekrutterer om å oppgi ditt team i et eget felt i skjemaet for booking av transfer. NB! Det er kun de som oppgir ditt team ved påmelding, som teller med når vi beregner ditt kickback. Beløpet utbetales etter at sluttbetaling for Sydendansen er innbetalt, ca. 14 dager før arrangementsstart.