Logo
Sydendans Calpe, Spania

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante.

Det blir HØST-SYDENDANS 11.-25. oktober 2018. STREAPLERS 14.-25. oktober og FRAMED 11.-21. oktober. Instruktører og kursoversikt kommer! Booking har startet!

Neste VÅR-SYDENDANS går 2.-19. mai 2019. CONTRAZT 2.-12. mai. STREAPLERS 5.-16. mai. Instruktører og kursoversikt kommer! Booking starter straks!

NB! Du MÅ booke hotell/leilighet igjennom linken her. Da er deltakeravgift inkludert i prisen. Hvis du ikke booker igjennom linken under, kommer deltakeravgift på EUR 50 pr. person pr. dag i tillegg!

BOOKING AV HOTELL / LEILIGHET: www.komogdans.ar-hotels.com

Om Sydendansen | Program | Hotell | Priser og booking

Ved spørsmål kontakt Ingun på reiser@komogdans.no eller telefon 959 71 491 (etter kl. 16).

Priseksempel pr. person for oktober 7 netter: NOK 3 800,-
I flott leilighet for 2 personer - inkludert alle kurs/fester og transfer!


USA/Rodeo + Nashville mars 2019 - Japan 2018

Meld interesse for tur til Texas med verdens største RODEO + Nashville i mars 2019 og/eller Japan i november 2018, og stå først i køen når vi åpner for bindende påmelding til turene! Klikk her!

 


TEAM

Dann TEAM - og få en billigere reise!

Du kan være kontaktperson for turen. Ta med dine venner, og spre informasjon om turen i ditt dansemiljø. Alle team hjelper prosjektet med markedsføring - og gir DEG en rimeligere tur!

Dere kan gjerne utpeke en person i teamet som hjelper de andre med fly- og hotellbestillingen. Det er også mulig å gå til et reisebyrå og få hjelp til å sette sammen pakken der, hvis dere ikke ønsker å gjøre dette selv - se mer info under priser og booking.

Dann et team, og få NOK1000 / SEK 1000 / DKK 850 / EUR 100 i kickback for hver 5. fullt betalende voksen du får med (du teller ikke selv med i ditt eget team). Meld inn teamet ditt med navn, team-navn og kontonummer til reiser@komogdans.no. Du må be alle du rekrutterer om å oppgi ditt team i et eget felt i skjemaet for booking av transfer. NB! Det er kun de som oppgir ditt team ved påmelding, som teller med når vi beregner ditt kickback. Beløpet utbetales enten etter at sluttbetaling for Sydendansen er innbetalt, eller i Calpe (utbetalinger i Calpe gjøres kun i Euro).

Rekrutterer du minimum 10 fullt betalende voksne i teamet ditt (i tillegg til deg selv), vil du få en rabattert spesialpris på din egen rombooking.