Logo
Sydendans Calpe, Spania

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til ny Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante. Sydendansen i 2018 starter med tilreise fra fredag 4. mai, og går over drøyt 3 uker. Det blir opplegg fram til søndag 27. mai. Vi gleder oss til å ta imot kjempemange danseglade fra både Norge, Sverige, Danmark og resten av Europa!

Foreløpig bekreftede band: STREAPLERS - CALLINAZ - PILEBOS

Dansestiler:   SWING - BUGG - LINEDANCE - WEST COAST SWING - ANDRE DANSEFORMER

Instruktører fra NORGE - SVERIGE - ISLAND - ENGLAND - NEDERLAND - USA ++

Om Sydendansen | Program | Hotell | Priser og booking

Ved spørsmål kontakt Ingun på reiser@komogdans.no eller telefon 959 71 491 (etter kl. 16).

Priseksempel pr. person for 1 uke/7 netter: NOK 3 600,-
I flott leilighet for 2 personer - inkludert alle kurs/fester og transfer!


Booking status hotels/apartments

Booking Status

Less than 10 rooms available on May 25th and 26th at Diamante Beach hotel.

Less than 20 rooms available on May 22nd and 24th at Diamante Beach hotel.

Less than 10 apartments available at Esmeralda Suites from 06/05 till 12/05.

Roca Esmeralda hotel and Ambar Beach apartments have plenty of availability for the whole month.

 


USA/Rodeo + Nashville mars 2019 - Japan 2018

Meld interesse for tur til Texas med verdens største RODEO + Nashville i mars 2019 og/eller Japan i november 2018, og stå først i køen når vi åpner for bindende påmelding til turene! Klikk her!

 


TEAM

Dann TEAM - og få en billigere reise!

Du kan være kontaktperson for turen. Ta med dine venner, og spre informasjon om turen i ditt dansemiljø. Alle team hjelper prosjektet med markedsføring - og gir DEG en rimeligere tur!

Dere kan gjerne utpeke en person i teamet som hjelper de andre med fly- og hotellbestillingen. Det er også mulig å gå til et reisebyrå og få hjelp til å sette sammen pakken der, hvis dere ikke ønsker å gjøre dette selv - se mer info under priser og booking.

Dann et team, og få NOK1000 / SEK 1000 / DKK 850 / EUR 100 i kickback for hver 5. fullt betalende voksen du får med (du teller ikke selv med i ditt eget team). Meld inn teamet ditt med navn, team-navn og kontonummer til reiser@komogdans.no. Du må be alle du rekrutterer om å oppgi ditt team i et eget felt i skjemaet for booking av transfer. NB! Det er kun de som oppgir ditt team ved påmelding, som teller med når vi beregner ditt kickback. Beløpet utbetales enten etter at sluttbetaling for Sydendansen er innbetalt, eller i Calpe (utbetalinger i Calpe gjøres kun i Euro).

Rekrutterer du minimum 10 fullt betalende voksne i teamet ditt (i tillegg til deg selv), vil du få en rabattert spesialpris på din egen rombooking.