Logo
Sydendans Calpe, Spania

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til ny Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante. Sydendansen i 2018 starter med tilreise fra fredag 4. mai, og går over drøyt 3 uker. Det blir opplegg fram til søndag 27. mai. Vi gleder oss til å ta imot kjempemange danseglade fra både Norge, Sverige, Danmark og resten av Europa!

Foreløpig bekreftede band: STREAPLERS - CALLINAZ - PILEBOS

Dansestiler:   SWING - BUGG - LINEDANCE - WEST COAST SWING - ANDRE DANSEFORMER

Instruktører fra NORGE - SVERIGE - ISLAND - ENGLAND - NEDERLAND - USA ++

Om Sydendansen | Program | Hotell | Priser og booking

Ved spørsmål kontakt Ingun på reiser@komogdans.no eller telefon 959 71 491 (etter kl. 16).

Priseksempel pr. person for 1 uke/7 netter: NOK 3 600,-
I flott leilighet for 2 personer - inkludert alle kurs/fester og transfer!


Booking status hotels/apartments

Booking Status

1 bedroom apartments at Esmeralda Suites are fully booked 06MAY-12MAY. 


USA/Rodeo + Nashville mars 2019 - Japan 2018

Meld interesse for tur til Texas med verdens største RODEO + Nashville i mars 2019 og/eller Japan i november 2018, og stå først i køen når vi åpner for bindende påmelding til turene! Klikk her!

 


TEAM

Dann TEAM - og få en billigere reise!

Du kan være kontaktperson for turen. Ta med dine venner, og spre informasjon om turen i ditt dansemiljø. Alle team hjelper prosjektet med markedsføring - og gir DEG en rimeligere tur!

Dere kan gjerne utpeke en person i teamet som hjelper de andre med fly- og hotellbestillingen. Det er også mulig å gå til et reisebyrå og få hjelp til å sette sammen pakken der, hvis dere ikke ønsker å gjøre dette selv - se mer info under priser og booking.

Dann et team, og få NOK1000 / SEK 1000 / DKK 850 / EUR 100 i kickback for hver 5. fullt betalende voksen du får med (du teller ikke selv med i ditt eget team). Meld inn teamet ditt med navn, team-navn og kontonummer til reiser@komogdans.no. Du må be alle du rekrutterer om å oppgi ditt team i et eget felt i skjemaet for booking av transfer. NB! Det er kun de som oppgir ditt team ved påmelding, som teller med når vi beregner ditt kickback. Beløpet utbetales enten etter at sluttbetaling for Sydendansen er innbetalt, eller i Calpe (utbetalinger i Calpe gjøres kun i Euro).

Rekrutterer du minimum 10 fullt betalende voksne i teamet ditt (i tillegg til deg selv), vil du få en rabattert spesialpris på din egen rombooking.