Logo
AR HOTELS AND RESORTS Sydendans Calpe

Vi bor på det flotte anlegget tilhørende AR Hotels and Resorts. Velg mellom

  • AR Diamante Beach Hotel 4*
  • Roca Esmeralda Hotel 3*
  • Galetamar Hotel 3*
  • Esmeralda Suites leilighetshotell.
  • Ambar Beach leilighetshotell

Hele anlegget ligger samlet i Calpe (Costa Blanca), ca. en times kjøretur nord for Alicante i Spania.

Hotellanlegget har fantastiske forhold med flotte dansesaler og kort vei til stranda. Merk at hotellprisene inkluderer halv- eller helpensjon (dette kan også kjøpes som et tillegg i leilighetene).

Hovedhotellet AR Diamante Beach har bare hotellrom med pensjon - hel eller halv. Det er her alle kurs og fester foregår. Stort bassengområde, utleie av badehåndklær, buffetrestaurant og liten gourmetrestaurant, stor spa avdeling i kjelleren med innholdsrik spameny, treningsrom for gjestene.
Dersom noen reiser som gruppe, er det enkelt å få arrangert «langbord» og avdelinger i spisesalene for gruppa - så alle kan spise sammen om de vil.

Mellomklassehotellet Roca Esmeralda ligger nærmest stranda - et hotell med god standard, halv- / helpensjon og forskjellige kategorier rom. Restaurant, bassengområde, resepsjon, treningssenter.

Mellomklassehotellet Galetamar ligger noen meter bak Esmeralda Suites - med et innbydende hyggelig resepsjonsmiljø, restaurant med frokost, lunsj og middag. Utearealet har herlig soleplass og to bassenger. Rommene har god balkonger og forskjellige kategorier rom.

Rimeligste pris er høyhusblokka Esmeralda Suites, med leiligheter hvor en kan stelle mat selv, men benytte basseng eller hel/halvpensjon på hovedhotellet. Dette er et prisgunstig tilbud. Det er ingen resepsjon i leilighetsblokka, men uteareale med basseng. Pensjon kan kjøpes på de andre hotellene. Hver leilighet har vaskemaskin. Oppredde senger når en kommer, men ellers utover må en vaske/stelle selv. (at det er en høyhusblokk uten resepsjon, kan en ikke gjøre noe med - men prisen er til gjengjeld supergunstig!)


Rimeligste pris også på Ambar Beach Apartments, med leiligheter hvor en kan stelle mat selv. 2 basseng for voksne og ett for barn. Du kan kjøpe til hel/halvpensjon på hovedhotellet. Dette er et prisgunstig tilbud. Det er ingen resepsjon i leilighetsblokka. Bygget ligger vegg i vegg med Diamante Beach, hovedhotellet hvor "alt" foregår!