Logo
Sydendans Calpe VÅR 2019

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante.

Neste VÅR-SYDENDANS går 2.-19. mai 2019.
CONTRAZT 2.-12. mai. 
STREAPLERS 5.-16. mai.
CALLINAZ 12.-19. mai.
Instruktører og kursoversikt kommer!
Hotellbookingen er åpnet!

NB! Du MÅ booke hotell/leilighet igjennom linken her. Da er deltakeravgift inkludert i prisen. Hvis du ikke booker igjennom linken under, kommer deltakeravgift på EUR 50 pr. person pr. dag i tillegg!

BOOKING AV HOTELL / LEILIGHET: https://komogdans.ar-hotels.com

Om Sydendansen | Program | Hotell | Priser og booking

Ved spørsmål kontakt

Priseksempel pr. person for oktober 7 netter: ca. NOK 3 750,-
I flott leilighet for 2 personer - inkludert alle kurs/fester og transfer!


TEAM

Dann TEAM - og få en billigere reise!

Du kan være kontaktperson for turen. Ta med dine venner, og spre informasjon om turen i ditt dansemiljø. Alle team hjelper prosjektet med markedsføring - og gir DEG en rimeligere tur!

Dere kan gjerne utpeke en person i teamet som hjelper de andre med fly- og hotellbestillingen. Det er også mulig å gå til et reisebyrå og få hjelp til å sette sammen pakken der, hvis dere ikke ønsker å gjøre dette selv - se mer info under priser og booking.

Dann et team, og få NOK1000 / SEK 1000 / DKK 850 / EUR 100 i kickback for hver 5. fullt betalende voksen du får med (du teller ikke selv med i ditt eget team). Meld inn teamet ditt med navn, team-navn og kontonummer til reiser@komogdans.no. Du må be alle du rekrutterer om å oppgi ditt team i et eget felt i skjemaet for booking av transfer. NB! Det er kun de som oppgir ditt team ved påmelding, som teller med når vi beregner ditt kickback. Beløpet utbetales enten etter at sluttbetaling for Sydendansen er innbetalt, eller i Calpe (utbetalinger i Calpe gjøres kun i Euro).

Rekrutterer du minimum 10 fullt betalende voksne i teamet ditt (i tillegg til deg selv), vil du få en rabattert spesialpris på din egen rombooking.


KOD Reiser - Billig Sydenhotell året rundt!

Kom og Dans sitt arrangementshotell AR Diamante Beach samt tilhørende AR Roca Esmeralda, Esmeralda Suites og Ambar Beach ble anbefalt av Den Spanske Ambassades turistavdeling i Norge. Kom og Dans har etablert meget god kontakt med dette vennlige og gjestfrie hotellet, og oppnådd svært gode priser i dette samarbeidet. Disse prisene vil vi nå la DEG nyte godt av på din private ferie!

NB! Det er ikke mulig å booke disse prisene i periodene vi avholder SYDENDANS i Calpe.

Klikk her for mer info, priser og booking!


USA / Texas og Rodeo + dans mars 2019

Meld interesse for tur til Texas med verdens største RODEO + mye dans i mars 2019, og stå først i køen når vi åpner for bindende påmelding til turene! Klikk her!