Logo
Opplev Amerika med Kom og Dans

Fra lørdag 9. til mandag 18. mars 2019.

Kom og Dans har i en årrekke arrangert turer til USA. I løpet av 10 intensive dager i mars 2019 inviterer vi til ny tur med hovedfokus på dans, musikk og kultur. De to store høydepunktene på turen blir RODEO HOUSTON i Houston og PEACH STATE DANCE FESTIVAL i Atlanta. Reisen gjennomføres i samarbeid med HRG / Bennett Ferie. Reiseleder fra Kom og Dans blir Amund Storsveen.

Rundreisen vår starter i enorme HOUSTON i Texas. Dette er tiden på året hvor Houston Livestock Show and Rodeo går av stabelen, og vi setter av to dager her! Det blir nærkontakt med cowboykulturen gjennom et enormt messeareal med stands, demonstrasjoner, tivoli og matboder. Høydepunktet er kveldens rodeo og påfølgende konsert. Hvem som spiller de kveldene vi er der, blir ikke annonsert før i januar 2019.

I tillegg byr oppholdet i Houston på besøk på enten Space Center Houston eller Houston Zoo (velges ved påmelding), det enorme kjøpesenteret Galleria og vårt «stamsted» for dans i Texas, Wild West Dance Hall.

Etter 4 netter i Houston, flyr vi direkte til ATLANTA. Her blir det mulighet for å oppleve en dag i sentrum av byen med i utgangspunkt i Centennial Park, olympiaparken fra sommer-OL i 1996. Her ligger både Georgia Aquarium, Coca Cola-museet, Center for Civil and Human Rights og CNN Center.

Deretter starter dansearrangementet Peach State Dance Festival. Her får vi oppleve dansekurs i flere saler parallelt tre dager på rad (West Coast Swing, Line dance, Two Step, Nightclub, Chacha etc.) Om kvelden er det store dansefester med mange hundre deltakere fra fjern og nær! Vi gleder oss allerede!!!

 

West Coast Swing på Peach State Dance Festival i 2018:

 

Two Step på Peach State Dance Festival i 2018:

 

Se bilder fra mange av våre tidligere turer til USA - klikk her!


Dagsprogram og hoteller

Dag 1. Lørdag 9. mars. TIL HOUSTON.
Fly fra Oslo eller Bergen via Amsterdam til Houston med KLM. Tilslutning mulig fra andre byer (mot tillegg). Vi bor på «Courtyard by Marriott Houston by the Galleria».

Dag 2. Søndag 10. mars. HOUSTON.
Dagtid til fri disposisjon. Vi bor i kort gangavstand fra «The Galleria», Texas’ største kjøpesenter! På ettermiddagen går vi samlet fra hotellet til Wild West Dance Hall (billett inkludert), hvor vi får med oss både dansekurs og sosialdans!

Dag 3. Mandag 11. mars. HOUSTON.
Buss til Rodeo Houston (billett inkludert) og full dag her med messeområde, rodeo og konsert. Dette blir ellevilt og eksotisk!

Dag 4. Tirsdag 12. mars. HOUSTON.
Buss til Space Center Houston og Houston Zoo (du velger en av disse ved påmelding, billett inkludert). På ettermiddagen busser vi videre til Rodeo Houston (billett inkludert) for rodeo og konsert.

Dag 5. Onsdag 13. mars. HOUSTON til ATLANTA.
Vi sjekker ut fra hotellet, og flyr til Atlanta med Delta Airlines på formiddagen. Busstransport til Crowne Plaza Perimeter, som er hotellet hvor Peach State Dance Festival foregår. Mulighet for besøk på Perimeter Mall (kjøpesenter) rett over veien for hotellet.

Dag 6. Torsdag 14. mars. ATLANTA.
Denne dagen er til fri disposisjon. Vi antar mange har lyst til å reise inn til sentrum, og organiserer en gruppe som tar MARTA-toget fra hotellet. Her kan du besøke museer og attraksjoner etter eget ønske. Tilbake på hotellet inviterer dansefestivalen til velkomstparty torsdag kveld (billett inkludert)-

Dag 7. Fredag 15. mars. ATLANTA.
Peach State Dance Festival (billett inkludert). Kurs hele dagen. Dansefest på kveldstid.

Dag 8. Lørdag 16. mars. ATLANTA.
Peach State Dance Festival (billett inkludert). Kurs hele dagen. Dansefest på kveldstid. Storslått danseshow med en rekke instruktører og toppdansere lørdag kveld.

Dag 9. Søndag 17. mars. ATLANTA / HJEMREISE.
Peach State Dance Festival (billett inkludert). Vi får med oss siste rest på formiddagen, før vi setter kursen mot flyplassen og hjemreise. Direktefly fra Atlanta til Amsterdam med KLM.

Dag 10. Mandag 18. mars. HJEMME
Videre tilslutning fra Amsterdam til Oslo, Bergen eller annen tilslutning (mot tillegg) med KLM.

Hoteller
Vi har valgt Courtyard by Marriott Houston by the Galleria med tanke på en god kombinasjon av beliggenhet, pris og kvalitet i forhold til vårt program. I Atlanta bor vi på Crowne Plaza Perimeter, hvor Peach State Dance Festival foregår. Dette er meget praktisk, og minimerer behovet for transport i Atlanta. Frokost er ikke inkludert på hotellene. Du kan velge å kjøpe dette på stedet, eller spise på nærliggende restauranter.


Priser, påmelding og betaling

PRIS NOK 19 990 pr. person i delt dobbeltrom! 

Vi nærmer oss avreise, og har fylt opp våre flygrupper. Det er fullt mulig å fortsatt bli med på turen. Pris gis nå på forespørsel, da vi må søke opp nye flyseter fortløpende. Dette trenger nødvendigvis ikke bety noen høyere pris, så ta kontakt hvis du er interessert!

NB! Prisforbehold: Vi har passert 20 påmeldte til turen. Prisen er basert på minimum 35 personer, som opplyst nedenfor. Vi har valgt å bekrefte at vi gjennomfører turen, men tar forbehold å måtte øke prisen noe hvis vi ikke blir min. 35 deltakere. Tillegget utgjør pr. i dag godt under NOK 2000 pr. person, og reduseres for alle med hver eneste nye påmelding!

PRISEN INKLUDERER

 • Flyreise med KLM fra Oslo eller Bergen via Amsterdam til Houston.
 • Flyreise med Delta Airlines fra Houston til Atlanta.
 • Flyreise med KLM fra Atlanta via Amsterdam til Oslo eller Bergen.
 • Del i dobbeltrom 8 netter (4 i Houston, 4 i Atlanta).
 • Busstransport til og fra flyplassene i Houston og Atlanta, samt til Space Center Houston, Houston Zoo og Rodeo Houston.
 • Inngangsbilletter til Rodeo Houston (2 dager), Wild West Dance Hall og Peach State Dance Festival.
 • Inngangsbillett til enten Space Center Houston eller Houston Zoo (ønsket attraksjon velges ved påmelding).
 • Norsk reiseleder fra Kom og Dans.

TILLEGGSKOSTNADER

 • Tilslutning fra andre byer i Norge/Sverige/Danmark.
 • Tips til bussjåfører, guider etc. underveis på turen.

FRIVILLIGE ALTERNATIVER

 • Enkeltromstillegg kr. 5 500. I USA betaler man samme pris for rommet enten det bor en eller to der. Derfor blir enkeltromstillegget forholdsvis høyt. Ta kontakt hvis du reiser alene og ønsker å dele med noen!

Vi må ha minimum 35 personer for å gjennomføre turen. Vi tar forbehold om trykkfeil, prisendringer som ligger utenfor vår kontroll, endringer i skatter og avgifter samt endringer i valutakurs. 

PÅMELDING OG BETALING

KLIKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

Når vi har mottatt påmelding, sendes faktura for depositum på NOK 3 000 (ikke refunderbart). Innbetalt depositum trekkes av på sluttfaktura, som har forfall 45 dager før avreise.


Spørsmål og mer informasjon

Lurer du på noe rundt turene, eller ønsker å dele rom med noen? Kontakt oss på amund.storsveen@komogdans.no

For spørsmål rundt bestilling og betaling, kontakt Ruth-Janne K. Bruksås på epost Ruth-Janne.Bruksas@hrgworldwide.com eller telefon 70019070.