Logo

Kjøp et kurs av oss!

Skal du arrangere blåtur, utdrikningslag eller cowboyfest? Ønsker du et dansekurs i vennegjengen eller på arbeidsplassen? Vi tilbyr instruktører for kurs - alt fra kortkurs til helgekurs og ukekurs over flere uker.

Har du tilgang på et passende kurslokale som f.eks. kantine, klubbhus, gymsal eller grendehus, kan vi i fellesskap drøfte fram et passende opplegg. Vi kan også være behjelpelige med å formidle kontakt til leie av egnet lokale i Bergen, Arna, Knarvik, på Nesttun og Askøy.

Vi har dyktige instruktører i Swing/Rock'n roll, Line Dance, Salsa, Slow/Tango, Two Step og Zumba. Vi kan kjøre kurs for alle aldre, eller egne kurs for tenåringer, voksne og/eller godt voksne.

Vi har standardpriser på våre kurs. Prisene starter på kr. 1000 for inntil 10 deltakere en klokketime. Skolekurs og kurs for barn/ungdom har egne, rimeligere priser. Ta kontakt for et konkret pristilbud til ditt kurs!

Er det lang reise for instruktøren(e), kommer evt reise- og overnattingskostnader i tillegg. Ved spesielle opplegg (lange kursserier, kurs for barn og unge, samarbeidsprosjekter) kan det være aktuelt å forhandle fram en spesialpris.

Privatundervisning (begrenset kapasitet). Ett par kr 600 pr time. To par sammen kr 400 pr par pr time.Tre par sammen kr 300 pr par pr time.

For et uforpliktende tilbud, kontakt Linn Trehag på telefon 930 62 671 (etter kl 16) eller på e-post linn@trehag.com.