Logo
WEST COAST SWING hos Kom og Dans Oslo

WEST COAST SWING høsten 2018

STED: Høyenhall skole, kjelleren, Traktorveien 15., Oslo

Instruktør. Kenneth Sætereng med Martine.
Kenneth Sætereng med Martine har lang dansebakgrunn fra både swing, tango, salsa, west coast og ballettskole. De underviser med smil og kunnskap, og vet å skape et miljø rundt dansen.De konkurrerer internasjonalt, og har vunnet flere topp-plasseringer.

PÅMELDING: tlf. 913 54 651 (Hege - lokal kontakt) , el. 22 40 19 00 (Kom og Dans kontor) el. ved påmeldingsskjema (klikk i gul ramme nedenfor)


For å få best mulig fordeling mellom førere og følgere må vi ha påmelding.
For følgere: Påmelding med dansepartner gir sikker plass på kurset. Melder du deg på uten partner, står du automatisk på venteliste.

PÅmelding via denne linken:
http://komogdansinternett.no/test.php?ste...

Se West Coast Swing fra Sydendansen 2017 - kveldsfest med Scooter Lee.

West Coast Swing er en rolig, elastisk partnerdans som danses til Blues, Rhythm’n Blues og mer moderne låter. Dansen foregår på en linje (slot) hvor jenten føres fram og tilbake i ulike turer og kombinasjoner. Dansen gir store rom for improvisasjon og personlig stil.

West Coast Swing oppsto i USA på vestkysten – først kalt ”Western Swing”, som en annen type swing enn Eastern swing /senere East Coast Swing. I 1958 åpnet Skippy Blair dansestudio i California, og west coast swing fant veien til swingmiljøet på 60 og 70 tallet. Siden har danseformen utviklet seg, fått sin konkurranseform og sin bruksform, og ”tatt verden” og danses i sine miljøer verden rundt.

Typiske trekk er at man danser på stedet, og på linje (mens paret i andre swingformer roterer både rundt seg selv og i rommet). Dansen har stegmønstre på 6 og 8 slag og et vell av morsomme turer. Det er en ”up-to-date” danseform som gjerne danses til populær listemusikk og slik har mulighet for tilpasning i forhold til tidens musikksmak. Det er en dans en må ”lære”, for det er ikke bare å følge føreren, følgeren må også vite hva hun kan gjøre.

 

 

BLI MED PÅ WCS PÅ SYDENDANSEN HØSTEN 2018 - I OKTOBER !!!

ROBERT ROYSTON kommer på SYDENDANSEN 2018 i oktober også i Calpe, Spania.
Den største mesteren av alle WCS mesterere - Robert Royston - vil undervise WCS på Kom og Dans sitt arrangement i Spania også i oktober 2018. Han forventes å være tilstede med dans og kurs i perioden fra 11.17.okt.

For mer info om Sydendansen 2018 - se under Sydendans.

Alle våre priser: Se her ...


KURSPLAN

Osloplan høsten 2018

PÅMELDING
til grunnkurs nå på
påmeldingsskjema >>
(alternativt ring eller send
e-post, se nedenfor)

Vid. kurs - påmelding ved oppmøte.

BESTILL KURS
i ditt nærmiljø: Firma, lag, forening, venners venner, utdrikningslag m.m.
Ta kontakt!


Kontakt: Kom og Dans Oslo
Kontor og postadresse: Brenneriveien 11, 0182 Oslo
Tlf. 22 40 19 00, E-post oslo@komogdans.no