Logo
Kom og Dans i Telemark

KOM OG DANS har en avdeling med permanent drift i Skien, under navnet Telemarkswing Skien. Se informasjon nedenfor og på våre undersider.


Telemarkswing Skien

Vi arrangerer kurs på tirsdager i Skien. Her lærer du swing til musikk i sjanger: rock, blues, country, swing, danseband etc. Vi har også dansekveld hver tirsdag etter kurs på Herkules klubbhus i Skien. Våre DJ'er spiller swingmusik i alle sjangre som nevnt over, men også med innslag av gammeldans, tango og ringdans. Grunnkursdeltakere gis gratis inngang på våre dansekvelder. Se detaljer på våre undersider her:

| KURS | DANSEKVELDER | PRISER | FOTOALBUM |

STED: Herkules Klubbhus, Sondre Norheimsveg 20, 3734 Skien.
Her er det store lokaler og gode parkeringsmulighter.


Swingkurs Vinter 2018

Nytt grunnkurs i Swing og Videregående swing starter tirsdag 27 februar. Gratis prøvetime første gang om du synes dette ikke var noe for deg. Tid 18.00 - 19.30

Dansekvelder vinter 2018 
Alle tirsdager tom. 29 mai kl 19.30 - 21.30

 

30 års Jubileum                                                                                                                            Lørdag 21.04.18 feirer vi at det er 30 år siden vi startet våre første kurs i Skien og Porsgrunn. Dønnestad Brothers kommer og spiller opp til dans 20.00 - 01.00. DJ i pausene. Pris for fest: 200.- Det blir grunnkurs i Westcoast med Erik og Mette fra Moss kl. 17.30-19.30. Pris 100.- Velkommen til alle som har lyst til å komme :)  

 

 

 

 Følg oss på Facebook:
Trykk "liker" på vår side som du finner her ...
Da får du jevnlig informasjon om det som skjer og du kan se masse bilder.

Musikktips: Se side "Danskvelder" Her ligger et variert utvalg av musikk vi spiller på våre dansekvelder.


Kontakt:
Telemarkswing Skien
Tlf. 928 51 420 (Steinar)
E-post telemark@komogdans.no


Motta nyhetsbrev fra Kom og Dans

Vi sender jevnlig ut nyttig informasjon om våre kurs, fester, arrangementer og reiser. Registrer deg her for å motta våre spennende nyhetsbrev...