Logo
Velkommen til Kom og Dans Vest-agder!

Kom og Dans i Vest-Agder
Kom og Dans har flotte dansemiljøer i Kristiansand og Lyngdal. Lær deg å danse Swing! Den populære dansen fra 50 og 60 tallet som i dag er den dansen som brukes mest på fest! Her tilbys dansekurs på alle nivåer, også for deg som aldri har danset før. Vi underviser i Swing, Linedance, Salsa, Bugg, Rock`n Roll, Brudevals/Engelsk vals og Tango. Kom og Dans er den største arrangør av kurs og dansekvelder på Sørlandet. I menyen til venstre finner du detaljer om de lokale avdelingene.    

Kom og Dans KristiansandKom og Dans MandalKom og Dans Lyngdal

Kribler det i dansefoten? Har du lyst til å lære å danse? Se informasjon om vårens tilbud i våre lokale miljøer!
 

Følg med i vår aktivitetskalender! | Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Hva skjer i Vest-agder?


 

Kom og Dans Kristiansand:

Grunnkusr og Dansekveld er mandag 24.09.2018 flyttet til Marvika marviksveien 122 Les mer...

Nye spennende kurs starter 3 september i Q42 sine  lokaler i Elvegata 11 i Kristiansand.

6 gangers grunnkurs i Swing. Her kan du komme og lære den mest vanlige formen for swing i Norge. Ingen forkunnskaper er nødvendig:-) Du kan komme alene eller sammen med en partner. 

6 gangers vidergående Swing. Artige bruksturer i swing er et kurs for deg som har danset tidligere. Her vil du lære artige turer som kan brukes i Swing. 

Meld deg på her...


 

 Kom og Dans Lyngdal:

NB! Alle ukeskurs vil bli på klubbhuset på Lyngda stadion.
Husk at du må melde deg på kurs!

Grunnkurs Swing:
Nytt kurs starter 12. september, to onsdager. Dans er sosialt, gøy og morsom trim.  Les mer...
 
Videregående Swing:
Nytt kurs starter i 12. september., to onsdager. Les mer...

Informasjon og påmelding...

Neste dansekveld/øvingskveld:

Neste dansekveld/øvingskveld er lørdag 22. september kl. 20.00 på Heimtun. I forkant av dansekvelden blir det dansekveldskurs i videregående Bugg, kl. 18.30-20.00. Les mer...

Inviter med venner og kjente. Åpent for alle som er glad i å danse swing eller har lyst til å danse! Velkommen. Les mer...
Kom og Dans Mandal
:

Kom og Dans Mandal ta en pause fra og med 1. januar 2014. Dette innebærer at det ikke settes opp faste kurs og dansekvelder i en periode fremover.

Derimot er det fremdeles mulig å bestille kurs i Swing, Linedance eller Engelsk vals. Vi holder gjerne kurs for vennegjenger, bedrifter, bryllupsgjester m.m. Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

 


 


Kommende arrangementer i Vest Agder


   

 


Motta nyhetsbrev fra Kom og Dans

Vi sender jevnlig ut nyttig informasjon om våre kurs, fester, arrangementer og reiser. Registrer deg her for å motta våre spennende nyhetsbrev...


Dansereiser med Kom og Dans

DANSEREISER - dansereiser.no

Kom og Dans har i mange år organisert attraktive reise- og ferieopplegg for folk flest, med dans som aktivitetstilbud og sosialt bindeledd. Vi velger reisemål både nært og fjernt, og fra tidligere kan nevnes Kina, USA, Cuba, Karibia, Mallorca, Malta, Kreta, Tyrkia, Island, Danmark m.fl.

Vi legger vekt på tilbud egnet for folk i ulik alder, og at man skal kunne reise som enslig, par, familie eller gruppe. Dansen skal være inkluderende for alle, og benyttes gjerne som kulturutveklsing med lokalbefolkning der vi ferdes.