Logo

Kom og Dans i Vest-Agder
Kom og Dans har flotte dansemiljøer i Kristiansand og Lyngdal. Lær deg å danse Swing! Den populære dansen fra 50 og 60 tallet som i dag er den dansen som brukes mest på fest! Her tilbys dansekurs på alle nivåer, også for deg som aldri har danset før. Vi underviser i Swing, Linedance, Salsa, Bugg, Rock`n Roll, Brudevals/Engelsk vals og Tango. Kom og Dans er den største arrangør av kurs og dansekvelder på Sørlandet. I menyen til venstre finner du detaljer om de lokale avdelingene.    

Kom og Dans KristiansandKom og Dans MandalKom og Dans Lyngdal

Kribler det i dansefoten? Har du lyst til å lære å danse? Se informasjon om vårens tilbud i våre lokale miljøer!
 

Følg med i vår aktivitetskalender! | Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

 

Hva skjer i Vest-agder?


 

Kom og Dans Kristiansand:

Dansekveld hver mandag kl. 19.30-21.30.  
Gyldenløves gate 54 (Blå kors). Les mer...

Lær deg bruksdansen til fest. Kom og Dans kristiansand starter nye 6 ganger kurs
27. februar og 01. mars 2017.
Bli med på spennende Swingkurs i Gyldenløves gate 54 (Blå kors). Meld deg på her! 


Informasjon og påmelding til alle kurs

Informasjon og påmelding til Sørlandsdansen 2017. Se bilder fra Sørlandsdansen 2016 her...

 


 

 Kom og Dans Lyngdal:

NB! Alle ukeskurs er på den videregående skolen, Eilert Sundt Lyngdal (Stadionveien 14). NB! Innkjøring fra Agnefestveien.

Grunnkurs Swing:
Neste grunnkurs starter i september.  Les mer...
  
Videregående Swing:
Nytt kurs i videregående Swing, starter onsdag 29. mars kl. 18.30-20.00. Les mer...

Informasjon og påmelding...

Neste dansekveld/øvingskveld:

Neste dansekveld/øvingskveld er fredag 7. april kl. 20.00. Denne kvelden er det årets Påskedans. Påmeldig til mat.  Les mer...

Inviter med venner og kjente. Åpent for alle som er glad i å danse swing eller har lyst til å lære å danse! Velkommen. Les mer...
Kom og Dans Mandal
:

Kom og Dans Mandal ta en pause fra og med 1. januar 2014. Dette innebærer at det ikke settes opp faste kurs og dansekvelder i en periode fremover.

Derimot er det fremdeles mulig å bestille kurs i Swing, Linedance eller Engelsk vals. Vi holder gjerne kurs for vennegjenger, bedrifter, bryllupsgjester m.m. Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

 


 


Kommende arrangementer i Vest Agder
 Påskedans i Lyngdal fredag 7. april kl. 20.00. Påmelding til mat inne fredag 31.  mars. Les mer...    
Sørlandsdansen i Kristiansand 28.-30. april.
Forhåndspåmelding...
 

 


Motta nyhetsbrev fra Kom og Dans

Vi sender jevnlig ut nyttig informasjon om våre kurs, fester, arrangementer og reiser. Registrer deg her for å motta våre spennende nyhetsbrev...


Dansereiser med Kom og Dans

DANSEREISER - dansereiser.no

Kom og Dans har i mange år organisert attraktive reise- og ferieopplegg for folk flest, med dans som aktivitetstilbud og sosialt bindeledd. Vi velger reisemål både nært og fjernt, og fra tidligere kan nevnes Kina, USA, Cuba, Karibia, Mallorca, Malta, Kreta, Tyrkia, Island, Danmark m.fl.

Vi legger vekt på tilbud egnet for folk i ulik alder, og at man skal kunne reise som enslig, par, familie eller gruppe. Dansen skal være inkluderende for alle, og benyttes gjerne som kulturutveklsing med lokalbefolkning der vi ferdes.

 

           

Vi i KOM OG DANS er svært glade for å kunne ønske velkommen til ny Sydendans på fantastiske AR Hotels and Resorts i Calpe (Costa Blanca), en liten time fra flyplassen i Alicante.

Sydendansen i 2017 starter med tilreise fra torsdag 4. mai, og går over drøyt 2 uker. Det blir fullt opplegg fram til søndag 22. mai. Vi gleder oss til å ta imot en stor kontingent danseglade fra både Norge, Sverige, Danmark og resten av Europa!

 

Kom og Dans har i en årrekke arrangert turer til USA, og i løpet av 12 intensive dager i mars 2017 skal vi oppleve mye nytt og spennende – men også gjenoppleve flere av høydepunktene fra tidligere turer! Vi starter med verdenskjente rodeo Houston! Reisen byr på kultur og historie, dans og musikk. Turen gjennomføres i samarbeid med Escape Travel. Reiseleder fra Kom og Dans blir Amund Storsveen + assistenter.

HOVEDTUR: Houston - New Olreans - Memphis - Nashville - Atlanta
TILLEGGSTUR: Boston på egenhånd / Line Dance Showdown (også mulig å velge alene)

Klikk her for mer informasjon, dag til dag-program, reisevilkår og påmelding.