Logo
Velkommen til Kom og Dans Vest-agder!

Kom og Dans i Vest-Agder
Kom og Dans har flotte dansemiljøer i Kristiansand og Lyngdal. Lær deg å danse Swing! Den populære dansen fra 50 og 60 tallet som i dag er den dansen som brukes mest på fest! Her tilbys dansekurs på alle nivåer, også for deg som aldri har danset før. Vi underviser i Swing, Linedance, Salsa, Bugg, Rock`n Roll, Brudevals/Engelsk vals og Tango. Kom og Dans er den største arrangør av kurs og dansekvelder på Sørlandet. I menyen til venstre finner du detaljer om de lokale avdelingene.    

Kom og Dans KristiansandKom og Dans MandalKom og Dans Lyngdal

Kribler det i dansefoten? Har du lyst til å lære å danse? Se informasjon om vårens tilbud i våre lokale miljøer!
 

Følg med i vår aktivitetskalender! | Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Hva skjer i Vest-agder?


 

Kom og Dans Kristiansand:

Dansekveld hver mandag kl. 19.30-21.30  i Gyldenløves gate 54 (Blå kors) frem til 28 mai husk stengt 2 pinsedag 21 mai. Les mer...

Nye spennende kurs starter opp igjen i starten av september i nye lokaler i Kristiansand.


 

 Kom og Dans Lyngdal:

NB! Alle ukeskurs vil bli i nye lokaler fra september.
Husk at du må melde deg på kurs!

Grunnkurs Swing:
Nytt kurs starter 12. september. Dans er sosialt, gøy og morsom trim.  Les mer...
 
Videregående Swing:
Nytt kurs starter i 12. september Les mer...

Informasjon og påmelding...

Neste dansekveld/øvingskveld:

God sommer! Nå tar vi en liten ferie så neste dansekveld/øvingskveld er lørdag 25. august kl. 20.00. Les mer...

Inviter med venner og kjente. Åpent for alle som er glad i å danse swing eller har lyst til å danse! Velkommen. Les mer...
Kom og Dans Mandal
:

Kom og Dans Mandal ta en pause fra og med 1. januar 2014. Dette innebærer at det ikke settes opp faste kurs og dansekvelder i en periode fremover.

Derimot er det fremdeles mulig å bestille kurs i Swing, Linedance eller Engelsk vals. Vi holder gjerne kurs for vennegjenger, bedrifter, bryllupsgjester m.m. Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

 


 


Kommende arrangementer i Vest Agder


   

 


Motta nyhetsbrev fra Kom og Dans

Vi sender jevnlig ut nyttig informasjon om våre kurs, fester, arrangementer og reiser. Registrer deg her for å motta våre spennende nyhetsbrev...


Dansereiser med Kom og Dans

DANSEREISER - dansereiser.no

Kom og Dans har i mange år organisert attraktive reise- og ferieopplegg for folk flest, med dans som aktivitetstilbud og sosialt bindeledd. Vi velger reisemål både nært og fjernt, og fra tidligere kan nevnes Kina, USA, Cuba, Karibia, Mallorca, Malta, Kreta, Tyrkia, Island, Danmark m.fl.

Vi legger vekt på tilbud egnet for folk i ulik alder, og at man skal kunne reise som enslig, par, familie eller gruppe. Dansen skal være inkluderende for alle, og benyttes gjerne som kulturutveklsing med lokalbefolkning der vi ferdes.